Wieprzowo-Słodkie Ziemniaki Quesadillas
Wieprzowina-słodkie ziemniaki Quesadillas może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 640 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę serów, masło, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quesadillas Ze Słodkich Ziemniaków, Quesadillas Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Quesadillas Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. przekłuć słodkie ziemniaki kilka razy widelcem i kuchenka mikrofalowa do miękkości, 7 do 10 protokół.
Pozostawić do ostygnięcia, następnie usunąć skórę i rozgnieść miąższ widelcem; odstawić.
Podgrzać 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, chile proszek i 1 łyżeczka soli i gotować, rozbijając mięso, aż rumiane, o 3 protokół.
Dodać czosnek, słodkie ziemniaki i szalotki i gotować, mieszając, 2 Więcej minut.
Dodać kolendrę i doprawić solą.
Przenieść mieszaninę do miski.
Wytrzeć patelnię; dodać 1/2 łyżka masła i roztopić na średnim ogniu.
Dodaj tortillę, rozłóż jedną czwartą mieszanki wieprzowej na pół i wierzch z 1/2 szklanki sera. Złożyć tortillę nad nadzieniem i gotować, aż quesadilla będzie złoty, 1 do 2 minut na stronie.
Przełożyć na blachę do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz, aby zrobić jeszcze 3 quesadillas.
Pokroić w kliny i podawać z marynowanymi jalapenos i kwaśną śmietaną, jeśli chcesz.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.