Wieprzowina Z Trawy Cytrynowej
Wieprzowina z trawy cytrynowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 226 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, sos sojowy, schabowe kotlety w środkowej części i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki Wieprzowo-Cytrynowe, Satays Wieprzowe Z Trawy Cytrynowej, oraz Banh Mi Z Wieprzowiną Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wieprzowinę posypać pieprzem i solą.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 3 1/2 protokół z każdej strony lub aż wieprzowina jest gotowy.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Na patelnię dodajemy cebulę i 6 kolejnych składników (przez czosnek). Przynieś na wolnym ogniu. Gotować 6 protokół. Ułóż bok choy w pojedynczej warstwie na mieszaninie marchwi. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 4 minut lub do bok choy jest miękka. Wymieszaj kolendrę i sok.
Każdy kotlet schabowy pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka 1/2 Puchar mieszaniny warzyw do każdego z 4 płytkich misek; top każdej porcji z 3 uncji wieprzowiny.