Wieprzowina z salsą brzoskwiniową i czarną fasolą
Wieprzowina z brzoskwinią i czarną fasolą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, mączkę kukurydzianą, fasolę; odcedzić i zapas płynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Chipotle-marynowana Polędwica wieprzowa z salsą z Czarnej Fasoli, Chili z czarnej fasoli z chrupiącą wieprzowiną i salsą Poblano, oraz Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea.
Instrukcje
Wieprzowinę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Umieść mięso w dużej plastikowej torbie z mączką kukurydzianą. Dobrze wstrząsnąć, aby pokryć mięso.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść powlekane mięso na patelni i smażyć przez 5 do 10 protokół, lub aż rumiane. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Wlać piwo, salsę, brzoskwinie i fasolę z 2 łyżkami reserved płyn. Dobrze wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut. Wymieszać z kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."