Wieprzowina z salsą brzoskwiniową i czarną fasolą

Wieprzowina z salsą brzoskwiniową i czarną fasolą
Wieprzowina z brzoskwinią i czarną fasolą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 36g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, mączkę kukurydzianą, fasolę; odcedzić i zapas płynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Chipotle-marynowana Polędwica wieprzowa z salsą z Czarnej Fasoli, Chili z czarnej fasoli z chrupiącą wieprzowiną i salsą Poblano, oraz Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea.

Instrukcje

1
Wieprzowinę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Umieść mięso w dużej plastikowej torbie z mączką kukurydzianą. Dobrze wstrząsnąć, aby pokryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Umieść powlekane mięso na patelni i smażyć przez 5 do 10 protokół, lub aż rumiane. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wlać piwo, salsę, brzoskwinie i fasolę z 2 łyżkami reserved płyn. Dobrze wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn