Wieprzowina z Porto i sosem z rodzynkami
Wieprzowina z Porto i sosem Rodzynkowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Porto, rodzynki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Figowo-Porto, Pieczeń wieprzowa solona z sosem z Porto, oraz Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Dodaj 1/4 łyżeczka soli i bulionu do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać mieszankę rodzynek; gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 6 minut).