Wieprzowina z Porto i sosem z rodzynkami

Wieprzowina z Porto i sosem z rodzynkami
Wieprzowina z Porto i sosem Rodzynkowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Porto, rodzynki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Figowo-Porto, Pieczeń wieprzowa solona z sosem z Porto, oraz Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki.
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1/4 łyżeczka soli i bulionu do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać mieszankę rodzynek; gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
7
Podawać na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn