Wieprzowina Z Karmelizowaną Gruszką I Pasternakiem

Wieprzowina Z Karmelizowaną Gruszką I Pasternakiem
Need a danie główne bezglutenowe? Wieprzowina z karmelizowaną gruszką i pasternakiem może być świetnym przepisem. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gruszki, oliwę z oliwek, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowane Przeciery Pasternakowe, Pieczony filet z okonia morskiego z przecierem pasternakowym i karmelizowanym czosnkiem, oraz Karmelizowana Sałatka z gruszki, camemberta i rukoli.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn