Wieprzowina z jabłkami i kabaczkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny z jabłkami i squasha. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, czosnek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina z kabaczkiem i jabłkami, Kotlet schabowy z jabłkami cynamonowymi i dyni, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Wymieszać szałwię, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i czosnek; natrzeć po obu stronach wieprzowiny.
Gotować wieprzowinę w 10-calowy nonstick patelni na średnim ogniu o 3 protokół z każdej strony, aż brązowy.
Cebulę ułożyć na wieprzowinie.
Wlać bulion wokół wieprzowiny.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
Pokroić squasha w poprzek na 1-calowe plastry; usunąć nasiona i włókna.
Każdy kawałek pokroić na cztery części.
Na wieprzowinę ułożyć dynię i jabłko, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i dusić około 15 minut lub aż wieprzowina będzie lekko różowy, gdy cięte w pobliżu kości i squash jest miękka.