Wieprzowina Z Ciepłą Salsą Winogronowo-Cebulową
Przepis wieprzowina z ciepłym winogron i cebuli Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 43 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cielęcinę demiglace, imbir, tymianek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe pieczone z winogron i cebuli, Kotlety wieprzowe z ciepłą salsą ananasową, oraz Patelnia wieprzowa i ciepła Salsa ananasowa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.