Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową
Wieprzowina w zielonym Pieprzyku z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 287 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Mieszanka oscar mayer boczek, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina rozmarynowa z ziemniakami i fasolką szparagową, Krecik z kurczaka z zieloną fasolką, oraz Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć obramowaną blachę do pieczenia folią; spryskać sprayem do gotowania.
Pierwsze 5 składników umieścić na blasze do pieczenia. Broil, 4 cale od ciepła, 12 min. lub do pieczenia, obracając co 5 minut. i usuwanie składników z patelni, gdy tortille są chrupiące, a warzywa są pieczone do pożądanej doneness.
Tymczasem, gotować i mieszać boczek w dużej głębokiej patelni żaroodpornej lub holenderski piekarnik, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. kapie z patelni.
Dodać schab do kapieli na patelni; gotować 5 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, obracając po 3 min.
Rozgrzać piekarnik do 177°. bulion Blend, tortille i wszystkie prażone warzywa z wyjątkiem chiles w blenderze, aż będzie gładka.
Dodać do schabu na patelni; przykryć.
Piec 1-1/2 godziny lub do czasu zakończenia (145F). Tymczasem, wrzucić ziemniaki, chayotes i fasoli z dressingiem; rozprzestrzeniać na folii obramowane blachy do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Przykryć; Piec 1 godz. 15 min., odkrywanie po 45 min.
Usuń około 1/3 sosu tomatillo z patelni; blend w blenderze z pieczonym Serrano chile, aż będzie gładka.
Wlać do miski. Łyżka pozostałego sosu na talerz; wierzch polędwicą wieprzową. Surround z pieczonych warzyw; posypać boczkiem.