Wieprzowina słodko-kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słodko-kwaśnej wieprzowiny. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 471 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka polędwicy wieprzowej, imbir, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kawałki ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina słodko-kwaśna, Wieprzowina słodko-kwaśna, oraz Wieprzowina Słodko-Kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W małej misce wymieszaj hoisin, sos sojowy i 2 łyżki. woda. Odstawić.
Podgrzać wok na dużym ogniu, aż do bardzo gorącego i palenia.
Dodaj olej, wirowanie patelni do herbu, następnie papryka, cebula, wieprzowina, czosnek, i imbir. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mięso jest rumiane, o 5 protokół.
Dodaj ananasa i zarezerwowane hoisin mieszaniny, mieszając do płaszcz, i gotować, aż ciepłe, o 3 protokół.