Wieprzowina Sinigang
Wieprzowina Sinigang jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 233 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Zupa Wieprzowa Sinigang, Kathryn ' s Pork Sinigang Soup Recipe, oraz Sinigang na baboy (wieprzowina i warzywa w bulionie z tamaryndowca) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Doprawić solą. Wymieszać z imbirem, pomidorami i kotletami wieprzowymi. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Włącz wieprzowinę od czasu do czasu, aż rumiane.
Wlać wodę i tamaryndową podstawę zupy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka i gotowana, około 30 minut. Wymieszać fasolkę szparagową i gotować do miękkości.