Wieprzowina pomarańczowa z Podsmażonymi porami

Wieprzowina pomarańczowa z Podsmażonymi porami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pomarańczowej wieprzowiny z Podsmażonymi porami. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki, oleju roślinnego, bulionu z kurczaka mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone Pory, Podsmażona Eskarola Z Porami, oraz Koper włoski i pory smażone.

Instrukcje

1
Posypać wieprzowinę cukrem, solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać wieprzowinę; podsmażyć 2 1/2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Wyjmij wieprzowinę z patelni i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj por, papryka, i czosnek na patelni; smażyć 2 1/2 protokół lub aż Por jest miękka. Wymieszać w bulionie, sok, musztarda, i papryka; gotować 2 1/2 protokół lub aż płyn jest lekko gęsty, skrobanie patelnia poluzować rumiane kawałki. Powrót wieprzowiny na patelni, zwracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn