Wieprzowina Pieczona W Miodzie
Wieprzowina pieczona w miodzie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, miodu, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab, Wieprzowina Pieczona W Miodzie, oraz Brzuszek Wieprzowy Pieczony Miodem.
Instrukcje
Ułożyć pieczeń na lekko nasmarowanym stelażu na płytkiej patelni do pieczenia.
Połącz miód i następne 4 składniki; zmiksuj około połowy mieszanki na pieczeń.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę; posmarować pozostałą mieszaniną miodu.
Piec jeszcze 30 minut lub aż termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji pieczeni osiągnie 16
Dekorować, w razie potrzeby.