Wieprzowina Picadillo Empanadas
Wieprzowina Picadillo Empanadas może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 896 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Mieszanka oregano, zmielony cynamon, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 30%. Spróbuj Wieprzowina Picadillo Empanadas, Picadillo Empanadas, oraz Tempeh Picadillo Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i jalapeo; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Wsypać chili w proszku i kolejne 4 składniki( przez goździki); gotować 1 minutę.
Dodać wieprzowinę; smażyć 5 minut lub aż wieprzowina jest rumiane ze wszystkich stron. Wymieszaj rodzynki, pastę pomidorową, sól i pomidory. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż większość cieczy odparuje. Lekko schłodzić.
Na lekko posmarowanej mąką mąkę kukurydzianą umieścić krążki ciasta pełnoziarnistego. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki wieprzowej w środku każdego okręgu. Złożyć ciasto nad nadzieniem; docisnąć krawędzie widelcem lub palcami, aby uszczelnić.
Umieść empanadas na dużej blasze wyłożonej pergaminem. Przebić górę każdego raz widelcem.
Piec w 425 przez 18 minut lub do lekko rumiane.