Wieprzowina Mushion

Wieprzowina Mushion
Mushion wieprzowina wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka wody, cebuli, kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork), oraz Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kotlety wieprzowe w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. W średniej misce połączyć zupę, cebulę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
CebulaCebula
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dobrze wymieszać i wlać mieszaninę na kotlety wieprzowe. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
Zdjąć pokrywę i piec przez kolejne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn