Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami

Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami
Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, polędwiczki wieprzowe, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Miodowo-Imbirowa, Marchew glazurowana imbirem i miodem, oraz Miód Imbir Pieczona Marchew podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzać olej na dużej patelni z pokrywką na średnim ogniu; dodać polędwiczki i gotować do zrumienienia ze wszystkich stron, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć wieprzowinę na talerz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Powróć patelnię do średniego ciepła i dodaj sok jabłkowy, miód i imbir, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki Na spodzie patelni. Wymieszać z marchewką. Powrót wieprzowiny do patelni, pisklę go do marchewki. Dusić, przykryć i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj jabłka, przykryj i kontynuuj gotowanie, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie między 63° (średnio rzadkie) i160 (średnio), A marchew i jabłko będą delikatne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Wyjmij wieprzowinę z patelni i pozostaw 5 minut. W międzyczasie doprawić mieszankę marchewkowo-jabłkową solą do smaku. Pokrój wieprzowinę i podawaj z marchewką, jabłkami i sosem pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn