Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami

Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami
Wieprzowina miodowo-imbirowa z marchewką i jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 32G białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, polędwiczki wieprzowe, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Miodowo-Imbirowa, Marchew glazurowana imbirem i miodem, oraz Miód Imbir Pieczona Marchew podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę doprawiamy solą i pieprzem. Rozgrzać olej na dużej patelni z pokrywką na średnim ogniu; dodać polędwiczki i gotować do zrumienienia ze wszystkich stron, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć wieprzowinę na talerz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Powróć patelnię do średniego ciepła i dodaj sok jabłkowy, miód i imbir, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki Na spodzie patelni. Wymieszać z marchewką. Powrót wieprzowiny do patelni, pisklę go do marchewki. Dusić, przykryć i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj jabłka, przykryj i kontynuuj gotowanie, aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie między 63° (średnio rzadkie) i160 (średnio), A marchew i jabłko będą delikatne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Wyjmij wieprzowinę z patelni i pozostaw 5 minut. W międzyczasie doprawić mieszankę marchewkowo-jabłkową solą do smaku. Pokrój wieprzowinę i podawaj z marchewką, jabłkami i sosem pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn