Wieprzowina Kakaowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny kakaowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 436 kalorii, 65g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, cebuli, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Ciasteczka Goździkowe Z Melasą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z kakao i Chile, Kotlety wieprzowe z kakao-chile, oraz Kotlety wieprzowe z kakao i Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce do miksowania dodaj kakao, cukier, skórkę pomarańczową, czarny pieprz i goździki.
Połącz dobrze, aby utworzyć rub. Schab posmarować olejem i posypać solą. Rozmaz kakao przetrzeć na całym łopatce wieprzowej.
Dodaj ćwiartki cebuli i wieprzowinę do dużego naczynia i zalej wieprzowiną sokiem pomarańczowym i octem z czerwonego wina. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 4 do 12 godzin marynować.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i ułóż stojak na środku.
Niech wieprzowina siedzieć w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik nagrzewa się, co najmniej 45 minut do 1 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty i dobrze wysuszyć.
Umieść wieprzowinę w czystej, suchej patelni i piecz, aż skóra będzie rumiana, około 30 minut. Zmniejsz piekarnik do 325 stopni F, rozrzuć cebulę z marynaty wokół wieprzowiny i piecz, aż wewnętrzna temperatura zarejestruje 155 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 2 do 2 1/2 do 2 godzin.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i przykryć luźno folią. Pozostaw pieczeń na 15 do 30 minut przed rzeźbieniem.
Pokroić między mięso i skwarki i zdjąć skwarki w 1 kawałku.
Trzaski pokroić na kawałki, żeby były łatwiejsze do zjedzenia. Mięso pokroić w dół i na zboże i ułożyć na półmisku. Łyżka soków z patelni i cebuli nad mięsem i podawać.