Pieczona wieprzowina w płytkim naczyniu do pieczenia 2 1/2 - do 3-quart, odsłonięta, w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Podczas pieczenia wieprzowiny, chili namoczyć w misce w wystarczającej ilości wrzącej gorącej wody, aby pokryć, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
3
Odcedzić chiles, odrzucając moczenie wody i łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przecier chiles, ząbki czosnku, czosnek w proszku, 3 szklanki wody i sól w blenderze, aż będzie gładka. Sos wymieszać z wieprzowiną i piec, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Purée chiles, garlic cloves, garlic powder, 3 cups water, and salt in a blender until smooth. Stir sauce into pork and bake, uncovered, stirring occasionally, until pork is tender, about 45 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około