Wieprzowina i Mango Stir-Fry
Wieprzowina i mango Stir-Fry jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mango, schabowe kotlety w środku, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mango Wieprzowina Stir-Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry.
Instrukcje
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami folii; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Pokroić wieprzowinę w paski 1/4 cala.
Umieścić paski w misce; posypać mąką, podrzucając do płaszcza.
Połącz sos sojowy i kolejne 5 składników (przez czosnek), mieszając trzepaczką do rozpuszczenia skrobi kukurydzianej.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodać wieprzowinę; stir-fry 3 protokół lub aż rumiane.
Dodaj mieszankę sosu sojowego do patelni. Gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż sos zgęstnieje.
Dodać kapustę; gotować 30 sekund.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj z mango.
Dekoruj miętą i, w razie potrzeby, startą skórką pomarańczową.