Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy

Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy
Schabowy i konserwowany gulasz cytrynowy wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1003 kalorii, 21g białka, oraz 81 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz imbir, sól, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy, Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym), oraz Pure Comfort Food: Duszony Gulasz Wieprzowy Z Brzucha Kimchi.

Instrukcje

1
Pokroić brzuch wieprzowy w 2-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2
Podgrzać Szybkowar na średnim ogniu do nagrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
3
Dodać tłuszczu z brzucha wieprzowego-strona w dół i pozostawić do brązowego przed odwróceniem i brązowieje drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
4
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać imbir i czosnek i saute aż rumiane i bardzo pachnące. Przyklei się do dna patelni, co jest pożądane, ale pamiętaj, aby nie dopuścić do czerni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż będą przezroczyste i zaczynają brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj białe wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj przecier pomidorowy, brązowy cukier, sos sojowy, sól pieprz i konserwowane cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Załóż pokrywę szybkowaru, zablokuj ją na miejscu i ustaw ciśnienie na wysokie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
10
Pozwól szybkowarowi osiągnąć pełne ciśnienie (stały gwizdek) na dużym ogniu, a następnie dostosuj temperaturę w dół, aż kuchenka ledwo utrzymuje stały gwizdek. Gotować przez 20 minut. Jeśli używasz zwykłego garnka, gotuj luźno przykryte pokrywką przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
11
Umieść szybkowar w zlewie i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż Ciśnienie się uwolni. Po upewnieniu się, że Ciśnienie się uwolniło, otwórz pokrywkę i dodaj ziemniaki.Zamknij pokrywę i umieść Szybkowar na piecu na dużym ogniu, aż ponownie usłyszysz stały gwizd. Dostosuj ciepło, aż kuchenka ledwo utrzymuje stały gwizd. Gotować przez 10 minut. Jeśli używasz regularnego garnka, po prostu gotuj, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
12
Umieść szybkowar w zlewie i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż Ciśnienie się uwolni. Otworzyć pokrywkę i podawać, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn