Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy

Schabowy i konserwowany gulasz cytrynowy wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1003 kalorii, 21g białka, oraz 81 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz imbir, sól, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Wieprzowina i konserwowany gulasz cytrynowy, Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym), oraz Pure Comfort Food: Duszony Gulasz Wieprzowy Z Brzucha Kimchi.
Instrukcje
Pokroić brzuch wieprzowy w 2-calowe kostki.
Podgrzać Szybkowar na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać tłuszczu z brzucha wieprzowego-strona w dół i pozostawić do brązowego przed odwróceniem i brązowieje drugą stronę.
Dodać imbir i czosnek i saute aż rumiane i bardzo pachnące. Przyklei się do dna patelni, co jest pożądane, ale pamiętaj, aby nie dopuścić do czerni.
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż będą przezroczyste i zaczynają brązowieć.
Dodaj białe wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna garnka.
Dodaj przecier pomidorowy, brązowy cukier, sos sojowy, sól pieprz i konserwowane cytryny.
Załóż pokrywę szybkowaru, zablokuj ją na miejscu i ustaw ciśnienie na wysokie.
Pozwól szybkowarowi osiągnąć pełne ciśnienie (stały gwizdek) na dużym ogniu, a następnie dostosuj temperaturę w dół, aż kuchenka ledwo utrzymuje stały gwizdek. Gotować przez 20 minut. Jeśli używasz zwykłego garnka, gotuj luźno przykryte pokrywką przez 1 godzinę.
Umieść szybkowar w zlewie i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż Ciśnienie się uwolni. Po upewnieniu się, że Ciśnienie się uwolniło, otwórz pokrywkę i dodaj ziemniaki.Zamknij pokrywę i umieść Szybkowar na piecu na dużym ogniu, aż ponownie usłyszysz stały gwizd. Dostosuj ciepło, aż kuchenka ledwo utrzymuje stały gwizd. Gotować przez 10 minut. Jeśli używasz regularnego garnka, po prostu gotuj, aż ziemniaki będą miękkie.
Umieść szybkowar w zlewie i przepuść zimną wodę przez pokrywę, aż Ciśnienie się uwolni. Otworzyć pokrywkę i podawać, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.