Wieprzowina faszerowana morelami z ziemniakami i brukselką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny nadziewanej morelami z ziemniakami i brukselką. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 435 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka młodych ziemniaków, brukselki, grubej soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczeń rolowana-faszerowana słodkimi ziemniakami, pieczarkami i brukselką, Kotlety schabowe, ziemniaki i brukselka, oraz Ziemniaki N z brukselki.