Wieprzowina Dominikańska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Dominikańskiej. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 60g białka, oraz 19g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boston butt pieczeń wieprzowa, oliwa z oliwek, mojo marynata, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chicharron W Stylu Dominikańskim (Smażone Skórki Wieprzowe), Hamburgery Dominikańskie Chimichurri, oraz Ryż Tęczowy Dominikański.
Instrukcje
Na całym mięsie pokroić małe plasterki, włożyć czosnek i oliwki.
Umieścić mięso w dużej misce, i dodać mojo marynaty. Przykryć i schłodzić 1 do 2 dni.
Usunąć mięso z marynaty; wyrzucić marynatę. Wieprzowinę osuszyć, a przyprawy utrzeć na całej wieprzowinie.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej lub patelni na średnim ogniu do gorąca. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron. Pokrojoną cebulę rozetrzeć wokół mięsa na dnie patelni. Przykryć i piec w 325 przez 5 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka i mięso spadnie z kości.
Podawać z sokami z patelni i cebulą, w razie potrzeby.