Wieprzowina dla Tamales
Wieprzowina dla Tamales może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 40 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, pieprzu, pieczeń z pupą wieprzową i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tamales Wieprzowe, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Smażone Tamales Wieprzowe.
Instrukcje
Potnij tłuszcz z wieprzowego tyłka.
Pokroić na kawałki i umieścić w dużym rondlu.
Dodaj wodę, cebulę, czosnek, liść laurowy, sól, pieprz i pieprz chile. Doprowadzić do wrzenia; odtłuścić pianę z powierzchni. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Odcedzić bulion, pozostawić do ostygnięcia i rozdrobnić widelcem. W razie potrzeby przechowywać w lodówce na noc.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir to pięknie warstwowe i dopracowane wino z nutami słodkiej czerwonej wiśni, granatu, krwistej pomarańczy, mięty i białego pieprzu. Wino jest cudownie Głębokie, mięsiste i niuansowe.
Sandhi Sanford and Benedict Pinot Noir is a beautifully layered and nuanced wine with notes of sweet red cherry, pomegranate, blood orange, mint and white pepper. The wine is wonderfully deep, fleshy and nuanced.