Wieprzowina Diane Patelnia Kolacja

Wieprzowina Diane Patelnia Kolacja
Wieprzowina Diane kolacja na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, bulion z kurczaka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tymianek, Kotlet Schabowy I Patelnia Z Ananasem Kolacja, Pork Diane, oraz Polędwiczka Wieprzowa Diane.

Instrukcje

1
Roztopić masło w 12-calowej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Dodać plastry wieprzowe; gotować 3 do 5 minut lub aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
3
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rezerwy 1/4 szklanki bulionu w 1-cup miarki lub małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj pozostały bulion, sos Worcestershire, sól, pieprz i ziemniaki na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 13 do 17 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
ZiemniakZiemniak
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rezerwy 2 łyżki cebuli do dekoracji. Pozostałe cebule, pieczarki i kawałki wieprzowiny wymieszać z ziemniakami. Przykryć; dusić dodatkowe 5 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
GrzybyGrzyby
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
7
Dodaj mąkę do zarezerwowanego bulionu w miarce; zmiksuj na gładką masę. Stopniowo mieszać do mieszanki wieprzowej. Gotować na średnim ogniu przez 2 do 3 minut lub aż mieszanina będzie bąbelkowa i zagęszczona, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
8
Posypać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn