Wielokrotnie Nagradzane Miękkie Ciasteczka Czekoladowe

Wielokrotnie Nagradzane Miękkie Ciasteczka Czekoladowe
Wielokrotnie nagradzane miękkie ciasteczka czekoladowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 12%. Spróbuj Wielokrotnie Nagradzane Ciasteczka Czekoladowe, Wielokrotnie Nagradzane Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe" Cake " Sandwich, oraz Wielokrotnie Nagradzane Babeczki Czekoladowo-Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Mąkę i sodę oczyszczoną przesiać, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło, brązowy cukier, i cukier biały. Ubić w błyskawicznym puddingu aż do wymieszania. Wymieszać z jajkami i wanilią. Mieszamy w mieszaninie mąki. Na koniec wymieszaj chipsy czekoladowe i orzechy. Upuść ciastka za pomocą zaokrąglonych łyżek na nieprzezroczyste arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Pliki CookiePliki Cookie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku. Krawędzie powinny być złotobrązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn