Wielkie Ciasto Dyniowe
Ten przepis służy 24. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 2251 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciasto mix, cukier puder, po kilka kropli każdy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wielkie Ciasto Dyniowe, Wielkie Ciasto Dyniowe, oraz Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec w 12-cup żłobkowane rurki patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Schłodzić na patelni 10 min. Odwróć ciasto na stojak z drutu; usuń patelnię. Fajne ciasto całkowicie.
W międzyczasie, beat twarogu i masła w średniej misce z mikserem do blended. Stopniowo ubić w cukrze. Łyżka 1/2 szklanki lukier w małej misce; wymieszać w zielonej żywności barwiących.
Rozłóż połowę Zielonego lukru na zewnątrz stożka lodów; odstawić. Rezerwy pozostały lukier do późniejszego wykorzystania.
Dodaj czerwone i żółte barwniki żywności do pozostałych biały lukier odcień go pomarańczowy.
Rozłóż na ciasto. Odwróć stożek lodów w otworze w górnej części ciasta na łodygę dyni. Pipe zastrzeżone zielony lukier w pionowych liniach w dół stronie ciasta przypominać dyni.