Wiejskie płatki śniadaniowe
Wiejskie płatki śniadaniowe mogą być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim, którego szukałeś. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5 g białka i 5 g tłuszczu. Za 34 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śniadanie. Mieszanka rodzynek, brązowego ryżu, mleka i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 34%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak babeczki z płatkami śniadaniowymi, płatki śniadaniowe z czekoladą i płatki śniadaniowe z musli.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz ryż, mleko, rodzynki, masło, cynamon i sól. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż zgęstnieje. W razie potrzeby posyp miodem, brązowym cukrem lub owocami.