Wiejskie Pierogi Z Jabłkami

Wiejskie Pierogi Z Jabłkami
Pierogi z jabłkami mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 310 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, ciasto półksiężycowe, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Krakers Barrel Old Country Store Pierogi, Kanapki Z Szynką I Jabłkiem, oraz Wiejska szarlotka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Każde jabłko pokroić na 8 klinów i odstawić. Oddzielić ciasto półksiężycowe na Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Rozwałkuj każdy klin jabłka w ciasto półksiężycowate, zaczynając od najmniejszego końca. Szczypta do uszczelnienia i umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala4 Uncje Sera Topionego (Velveeta), Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Masło rozpuścić w małym rondelku i wymieszać z cukrem i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Polać kluski z jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
6
Polej pierogi Mountain Dew™.
7
Piec przez 35 do 45 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn