Wiejskie gotowanie włoskich grillowanych wątróbek drobiowych z sosem cytrynowym
Kuchnia wiejska włoskich grillowanych wątróbek z kurczaka z sosem cytrynowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 2 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Idź do sklepu i odebrać masło, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kuchnia wiejska Włoch": Rigatoni z kalafiorem, Wiejskie gotowanie włoskich ziemniaków z borowikami, oraz Wiejska Kuchnia Włoskiej Orecchiette z brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cztery drewniane szaszłyki od 6 do 8 cali moczyć w wodzie przez 30 minut.
Rozpal grilla / grilla i pozwól węgłom lub drewnu bardzo się nagrzać(jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej go do co najmniej 600ºF.
Wątróbki podzielić równo pomiędzy 4 szaszłyki, następnie posmarować olejem i obficie doprawić solą i pieprzem.
Grill / grill wątroby, obracając raz, aż dobrze rumiane i gotowane przez, 2 do 3 minut na stronie.
W międzyczasie roztopić masło na małej patelni i wymieszać z sokiem z cytryny i natką pietruszki. Gdy wątróbki są ugotowane, dokładnie posmaruj je sosem cytrynowym.