Wiedeńskie batoniki Nancy Reagan
Wiedeńskie batoniki Nancy Reagan mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie twojego pudełka z przystawkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 36 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka granulowanego cukru, mąki, półsłodkich kęsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wiedeńskie batoniki Nancy Reagan, Skinny Double Chocolate Banana Muffins for Reagan, oraz Wiedeńskie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line a 15-x 10-calowa galaretka z folią aluminiową; lekko nasmaruj folią. Ubij masło i 1/2 szklanki cukru na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać żółtka i ubić do połączenia. Stopniowo dodawać mąkę, ubijając z niską prędkością 1 do 2 minut lub po prostu do połączenia. Docisnąć masę na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i rozprowadzić konfitury na skórce.
Posypać kromkami czekoladowymi.
Ubić białka i sól z dużą prędkością, za pomocą nasadki trzepaczką, aż do uzyskania piany. Stopniowo dodawać pozostały 1 szklankę cukru, 1 łyżkę. w czasie, bicie aż błyszczące i sztywne szczyty tworzą. Złożyć w orzechach pekan. Delikatnie rozprowadzić mieszaninę białka jaj na mieszaninie czekolady.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub do bezy jest rumiane i chrupiące. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (1 godzina).
Uwaga: testowaliśmy z czystymi Beznasiennymi konfiturami Cascade Mountain Red Raspberry Dickinsona.