Wieczerza z grzybami-szałwia Polenta

Wieczerza z grzybami-szałwia Polenta
Przepis Wieczerza z Grzybowo-szałwiową polentą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 12,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 130g białka, oraz 75 g tłuszczu. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szałwia Polenta, Szałwia Polenta, oraz Dynia-Szałwia Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mięso obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika, kilka obrotów patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać mięso i brązowy na całym, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć mięso z patelni i odsączyć tłuszcz mięsny, jeśli się zgromadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj kolejny obrót lub 2 patelni z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cebulę, czosnek, bay i doprawić solą i pieprzem, gotować do miękkości 8 do 10 minut, dodać kilka szczypty goździków i mieszać w koncentracie pomidorowym 1 minutę. Następnie wymieszać z winem i odsączyć patelnię, następnie dodać bulion i pomidory pokrojone w kostkę i wymieszać do połączenia. Umieścić mięso z powrotem do garnka i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W KostkęPomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Piec 1 1/2 godziny, a następnie odkryć i piec 1 godzinę, aby zmniejszyć płyny, a następnie umieścić pokrywę z powrotem na i gotować aż bardzo miękkie, 1 1/2 godziny więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij mostek na deskę do rzeźbienia i przykryj folią, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Zmniejsz sos na kilka minut, gotując delikatnie, odsłonięty, aby nieco zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu i dodać czosnek i grzyby, gotować do bardzo miękkiej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać z szałwią. Doprowadzić mieszaninę wywar-mleko do wrzenia w rondlu i dodać polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Ubijać polentę 2 do 3 minut, aż odciągnie się od strony garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać masło, jeśli używasz i złożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
14
Mostek pokroić w plasterki i podawać z sosem na polencie z pieczarkami. Schłodzić połowę mostku i przechowywać na później w tygodniu. Rozrzuć kilka gorzkich zieleni na górze, aby uzyskać opcjonalny Dekor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
ZieloniZieloni
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

2kilogramychudego mostku wołowegochudego mostku wołowego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak lub wołowinakurczak lub wołowina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło, opcjonalniemasło, opcjonalnie4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkępomidory pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z kurczaka plus 1 szklanka pełnego mleka lub 3 szklanki rosołu z kurczakarosół z kurczaka plus 1 szklanka pełnego mleka lub 3 szklanki rosołu z kurczaka2szczypceKilka zmielonych goździków lub ziela angielskiegoKilka zmielonych goździków lub ziela angielskiego4krewetki i żyłkiSól morska lub koszerna i gruby czarny pieprzSól morska lub koszerna i gruby czarny pieprz2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerukiew wodna lub rzeżucha górska, rukola lub świeża natka pietruszki, do dekoracji, opcjonalnierukiew wodna lub rzeżucha górska, rukola lub świeża natka pietruszki, do dekoracji, opcjonalnie4świeże liście lauroweświeże liście laurowe8liścieświeża szałwia, bardzo cienko pokrojonaświeża szałwia, bardzo cienko pokrojona1goździki Dużeczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony4goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pokrojone grzyby mieszanepokrojone grzyby mieszane33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula, połówki i plasterkicebula, połówki i plasterki4krewetki i żyłkiPolentaPolenta4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn