Przepis Wieczerza z Grzybowo-szałwiową polentą może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 12,61 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 1427 kalorii, 130g białka, oraz 75 g tłuszczu. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion wołowy, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szałwia Polenta, Szałwia Polenta, oraz Dynia-Szałwia Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mięso obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika, kilka obrotów patelni i podgrzej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać mięso i brązowy na całym, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć mięso z patelni i odsączyć tłuszcz mięsny, jeśli się zgromadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj kolejny obrót lub 2 patelni z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cebulę, czosnek, bay i doprawić solą i pieprzem, gotować do miękkości 8 do 10 minut, dodać kilka szczypty goździków i mieszać w koncentracie pomidorowym 1 minutę. Następnie wymieszać z winem i odsączyć patelnię, następnie dodać bulion i pomidory pokrojone w kostkę i wymieszać do połączenia. Umieścić mięso z powrotem do garnka i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Puszkach Pokrojone W Kostkę
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
8
Piec 1 1/2 godziny, a następnie odkryć i piec 1 godzinę, aby zmniejszyć płyny, a następnie umieścić pokrywę z powrotem na i gotować aż bardzo miękkie, 1 1/2 godziny więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij mostek na deskę do rzeźbienia i przykryj folią, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
10
Zmniejsz sos na kilka minut, gotując delikatnie, odsłonięty, aby nieco zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu i dodać czosnek i grzyby, gotować do bardzo miękkiej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać z szałwią. Doprowadzić mieszaninę wywar-mleko do wrzenia w rondlu i dodać polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
12
Ubijać polentę 2 do 3 minut, aż odciągnie się od strony garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Mostek pokroić w plasterki i podawać z sosem na polencie z pieczarkami. Schłodzić połowę mostku i przechowywać na później w tygodniu. Rozrzuć kilka gorzkich zieleni na górze, aby uzyskać opcjonalny Dekor.