Wiśniowo-Czekoladowe Filiżanki Do Ciastek
Cherry - Chocolate Cookie Cups to bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mieszankę ciastek betty sugar, kandyzowane wiśnie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kubki Z Ciasteczkami Wiśniowymi Pokryte Czekoladą, Drizzled Cherry Cookie Cups, oraz Kubki Na Ciasteczka Wiśniowo-Limonkowe Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. lekko spryskać 48 mini kubki muffin z gotowania sprayu. W średniej misce, wymieszać mix cookie i kakao, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z masłem, wodą i jajkiem do uzyskania miękkiego ciasta.
Uformuj ciasto na 48 (1-calowych) kulek. (Jeśli ciasto jest lepkie, użyj zwilżonych palców.) Wciśnij 1 kulkę do dołu i do góry każdej filiżanki muffinki.
Piec 8 do 9 minut lub aż krawędzie są ustawione. Delikatnie wciśnij koniec uchwytu drewnianej łyżki do dołu i do boku każdego kubka na ciastka, aby spłaszczyć, uważając, aby nie zrobić otworów w cieście.
Piec 2 do 3 minut dłużej lub do dołu jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 20 do 30 minut.
Tymczasem w średniej misce do mikrofalówki wymieszaj chipsy do pieczenia i śmietanę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 30 sekund; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa 20 do 30 sekund dłużej lub do momentu, gdy mieszanina jest gładka i topi się wióry. Wymieszać z Amaretto i posiekanymi wiśniami.
Odstawić na 10 do 15 minut, aż lekko zgęstnieje; wymieszać.
Używając końcówki noża lub metalowej szpatułki, podnieś kubki na ciastka z patelni, delikatnie skręcając i podnosząc; umieść na stojakach chłodzących. W razie potrzeby wyprostuj centra łyżką. Łyżka około 1 1/2 łyżeczki mieszanki wiśniowej do każdej filiżanki.
Posypać czerwonym cukrem lub top z kawałkiem wiśni.