Pikantna Meksykańska Wołowina

Pikantna Meksykańska Wołowina
Pikantna meksykańska wołowina może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory roma, przyprawę taco, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczenie wołowiny meksykańskiej z kremem Kolendro-limonkowym, Pikantne Meksykańskie faszerowane ziemniaki z wołowiną i serem, oraz Pikantne meksykańskie przekąski Bisquick z meksykańskim Martini.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. DeLoach Russian River Pinot Noir z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn