Zupa Z Homara

Zupa Z Homara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z homara. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żywe homary maine, wodę, węgierską paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zupa Z Homara, Zupa Z Homara, oraz Zupa Kukurydziana Z Homara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj homary, pokryte, w 3 galonach wody i 3/4 szklanki soli w 5-galonowym garnku przez 10 minut lub do momentu, gdy muszle będą jasnopomarańczowo-czerwone, a ogony zwinięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
PomarańczowyPomarańczowy
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z patelni; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń mięso z muszli. Grubo posiekać mięso; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
MięsoMięso
4
Połącz muszle homara, 8 szklanek wody i liści laurowych w stockpot. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Wywar homara przecedzić przez durszlak do dużej miski; wyrzucić muszle. Rezerwa 4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado HomarówStado Homarów
Liście LauroweLiście Laurowe
HomarHomar
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
6
Dodaj cebulę; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać z papryką i kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
KminekKminek
7
Dodaj zarezerwowane 4 szklanki bulionu i ziemniaka; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
StadoStado
8
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mięsem homara, pół na pół, cukrem, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
9
Powrót patelni na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać kukurydzę; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
11
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn