White Chocolate Peppermint Napoleons
White Chocolate Peppermint Napoleons może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Jeśli masz bary do pieczenia, ekstrakt z mięty pieprzowej, do 8 grubo mięty pieprzowej cukierki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj White Chocolate Peppermint Napoleons, Truskawkowo-Biała Czekolada Napoleon, oraz Miętowa Biała Gorąca Czekolada dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do ubijania i kawałki pręta do pieczenia na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia i wygładzenia. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i mięty pieprzowej. Lekko schłodzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż schłodzone.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Przetnij arkusz ciasta w poprzek na 4 paski, a następnie wzdłuż na 3 paski, aby utworzyć 12 prostokątów.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru. Podziel poziomo na pół, gdy jest ciepło.
W małej misce, beat mieszaniny białej czekolady z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywne (nie przegotować).
Ułóż dolne połówki kawałków ciasta, podziel boki do góry, na talerzach do serwowania. Napełnić każdy z około 1/3 szklanki mieszanki białej czekolady; dodać szczyty kawałków ciasta.
Skropić syropem czekoladowym.