White Bean Cheddar Melt
Need a danie główne Wegetariańskie? White Bean Cheddar Melt może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Tidy Mom ma 1448 fanów. Jeśli masz ser cheddar, majonez, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Słodkie ziemniaki, Pinto i czarna fasola Enchiladas z białym sosem Cheddar, Szynka Cheddar Cranberry Melt, oraz Cheddar-Jabłko Melt.
Instrukcje
Posmaruj masłem po zewnętrznej stronie każdej kromki chleba.
Dodaj połowę fasoli do miski i rozgnieść delikatnie masher ziemniaków lub tyłu widelca. Wymieszać z pozostałą całą fasolą.
Dodać majonez, seler i sól; wymieszać.
Rozprowadzić równomiernie po wewnętrznej stronie 4 kromek chleba.
Posypać równomiernie serem i na wierzch dodać pozostałe kromki chleba, masłem do góry.Korzystanie z patelni, grill po obu stronach.
Wyjąć z patelni i umieścić na desce do krojenia; ostrożnie wyciągnąć kanapki otwarte i warstwy z plasterkami szpinaku i pomidorów.