Przepis West Indian Curry warzyw może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 90 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól, bulion warzywny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj West Indian Chicken Curry, Południowoindyjskie curry warzywne z liśćmi Curry, oraz Południowoindyjskie Curry Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj żółtą cebulę i dalej 6 składników (przez czosnek) na patelnię; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj pozostałe 1 bulion szklanki i marchew; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Habanero przebić widelcem; dodać do patelni. Wymieszać w squash, pomidor, i cukinia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wyrzucić habanero; dusić 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Quintan Essentia Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.