Weselne Ravioli: Krafi

Weselne Ravioli: Krafi może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 615 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, rum, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, oraz Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana.
Instrukcje
Przygotować ciasto makaronowe według przepisu.
Rodzynki namoczyć w rumie, aby ponownie nawodnić. W dużej misce, ubić jajka i cukier razem, aż żółtka są Blade.
Dodaj fontina, Parmigiano-Reggiano, uwodnione rodzynki, i bułka tarta, dobrze mieszając.
Dodać skórki cytrusowe i dobrze wymieszać ręcznie. Odstawić.
Rozwałkować makaron do drugiego najgrubszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu. Za pomocą noża do ciastek lub szklanki wody Wytnij 3-calowe okręgi z ciasta. Łyżka łyżki nadzienia na środku połowy okręgów i góry każdego wypełnionego okręgu z niewypełnionym okręgu, naciskając, aby uwolnić pęcherzyki powietrza przed uszczelnieniem krawędzi zwilżonymi opuszkami palców.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W małym rondlu rozgrzej masło na średnim ogniu, aby stopić i ogrzać.
Gotować krafi we wrzącej wodzie do miękkości i gotowane przez, o 6 protokół.
Makaron odsączyć i przełożyć do miski.
Polać roztopionym masłem, polać startym Parmigiano-Reggiano i podawać natychmiast.
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.