Wermiszel Z Kiełbasą
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Wermiszel z kiełbasą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 5 porcji z 526 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kiełbasy wieprzowej luzem, selera, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), wermiszel upman lub seviyan upma, jak zrobić wermiszel upma, oraz wermiszel kheer, jak zrobić wermiszel kheer / seviyan kheer są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni ugotuj kiełbasę, cebulę i seler na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Usuń mięso i warzywa łyżką cedzakową i odłóż na bok.
Na tej samej patelni połącz mieszanki wody, ryżu i zupy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości ryżu. Dodaj mieszankę kiełbas; podgrzej.