Need a deser wegetariański? Wellesley Fudge Cake mógłbym być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 33 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz mąkę, czekoladę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Wellesley Fudge Cake, Ciasto Czekoladowe Wellesley, oraz Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie okrągłe Patelnie 9 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać 3 razy i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W małym rondlu podgrzewaj wodę, czekoladę i 1/2 szklanki cukru, stale mieszając przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i ostudzić do letniego.
4
Masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
5
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz, dokładnie ubijając po każdym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
6
Dodać połowę mieszanki mąki i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
7
Dodać mleko i pozostałą mieszaninę mąki na przemian w 2 częściach. Beat gładko Po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
8
Dodaj wanilię i mieszaninę czekolady. Dobrze się mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Wanilia
9
Podzielić ciasto na dwie 9 calowe patelnie.
10
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.