Wegańskie Mocha Migdałowe Krówki Topione Lody Ciasto

Wegańskie Mocha Migdałowe Krówki Topione Lody Ciasto
Need a deser bezmleczny? Wegańskie Mochan migdałowe krówki topione lody ciasto może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis od Go Dairy Free ma 316 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odebrać mielone siemię lniane, bezmleczne pasty maślane, olej z krokosza barwierskiego i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Wegańskie Masło Orzechowe Zig Zag Topione Lody Ciasto, Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge, oraz Krówka Migdałowa Mochan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375ºwybierz lody z zamrażarki i odstaw do miski, umożliwiając stopienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać len i wodę w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Siemię LnianeSiemię Lniane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej mieszance bowl.In duża miska do mieszania, ubić razem maślaną masę, cukier, mieszankę lnu i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Siemię LnianeSiemię Lniane
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać roztopione lody.Stopniowo dodawać do mieszanki mąki
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Wlać do natłuszczonej 9-calowej patelni tortowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
Piec przez 30 do 40 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka ciasta wychodzi czysty.Ostudzić całkowicie przed dodaniem lukru i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Mąkę wymieszać z kakao i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
8
Wymieszać masło maślane, cukier i olej mikserem elektrycznym na nośniku przez minutę. Wymieszać kawę i śmietanę, a następnie mieszaninę mąki.Przechowywać w lodówce na 10-30 min przed lukier ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
9
Połącz składniki i podgrzewaj w małym rondlu, aż się stopią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
Mżawka nad ciastem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn