Wegańskie Mocha Migdałowe Krówki Topione Lody Ciasto

Need a deser bezmleczny? Wegańskie Mochan migdałowe krówki topione lody ciasto może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis od Go Dairy Free ma 316 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odebrać mielone siemię lniane, bezmleczne pasty maślane, olej z krokosza barwierskiego i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Wegańskie Masło Orzechowe Zig Zag Topione Lody Ciasto, Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge, oraz Krówka Migdałowa Mochan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºwybierz lody z zamrażarki i odstaw do miski, umożliwiając stopienie.
Wymieszać len i wodę w małej misce i odstawić.
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w średniej mieszance bowl.In duża miska do mieszania, ubić razem maślaną masę, cukier, mieszankę lnu i wanilię.
Dodać roztopione lody.Stopniowo dodawać do mieszanki mąki
Wlać do natłuszczonej 9-calowej patelni tortowej.
Piec przez 30 do 40 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka ciasta wychodzi czysty.Ostudzić całkowicie przed dodaniem lukru i ganache.
Mąkę wymieszać z kakao i odstawić na bok.
Wymieszać masło maślane, cukier i olej mikserem elektrycznym na nośniku przez minutę. Wymieszać kawę i śmietanę, a następnie mieszaninę mąki.Przechowywać w lodówce na 10-30 min przed lukier ciasto
Połącz składniki i podgrzewaj w małym rondlu, aż się stopią.