Wegańskie Czekoladowe Batoniki Z Orzechami Ganache
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Wegańskie czekolady Ganache Nut Bars spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.58 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wanilii, orzechów, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, Wegańskie ciasto czekoladowe z białym lukrem i czekoladowym Ganache, oraz Serniki z czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.