Wegański Sernik Cytrynowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Wegańskie cytrynowy Sernik spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto bezmleczne, skrobię kukurydzianą bez gmo, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 332 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Spróbuj Wegański Sernik Cytrynowy, Wegański sernik cytrynowy, oraz Lemon Vegan Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Umieść jedwabne tofu i bezmleczny serek w robocie kuchennym i przetworzyć przez 1 minutę.
Dodać cukier i proces, aż gładkie i nie granulki cukru pozostają, około 3 do 5 minut.
W małej misce wymieszać sok z cytryny i ekstrakt z migdałów.
Ubić skrobię kukurydzianą, aż się rozpuści.
Wlać mieszaninę do robota kuchennego i proces do bardzo gładkie.
Zeskrobać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Piec wegański sernik przez 45 protokół.
Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, a następnie przechowywać w lodówce przez noc.