Wegański Sernik Cytrynowy
Wegański sernik cytrynowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pie crust, skrobia kukurydziana, jedwabne tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Wegański Sernik Cytrynowy, Wegański Sernik Cytrynowy, oraz Cytrynowy Kurkuma Wegański Sernik Z Jagodami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Miejsce jedwabne tofu i wegańskie serek w robocie kuchennym. Proces przez 1 minutę, a następnie dodać cukier. Proces do uzyskania gładkości i braku granulek cukru, 3-5 minutes.In w małej misce połącz sok z cytryny i ekstrakt z migdałów.
Ubić skrobię kukurydzianą.
Wlać mieszaninę do robota kuchennego i proces aż bardzo gładkie.
Wlać do przygotowanej skórki i piec przez 45 minut.Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 2 godziny, a następnie przechowywać w lodówce przez noc.