Wegański Mac i bez sera
Wegański Mac i bez sera wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 630 kalorii, 17g białka, oraz 37g tłuszczu na porcję. Za 1,43 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis od Allrecipes ma 291 fanów. Jeśli masz pod ręką olej canolan, sok z cytryny, cebulę w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest dobry. Cheesy Primavera Mac z wegańskiego Maca i sera, Najlepszy wegański Mac N ' Cheese, oraz Wegański Mac i ser są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedzić.
Przełóż do średniego naczynia do pieczenia.
Rozgrzej olej roślinny w średnim rondlu na średnim ogniu. Dodaj cebulę i gotuj do miękkości i lekko zrumienienia. Delikatnie wymieszaj z makaronem.
W blenderze lub robocie kuchennym wymieszaj orzechy nerkowca, sok z cytryny, wodę i sól. Stopniowo mieszaj olej rzepakowy, pieczoną czerwoną paprykę, drożdże odżywcze, czosnek w proszku i cebulę w proszku. Mieszaj do uzyskania gładkości. Dokładnie wymieszaj z makaronem i cebulą.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni. Ostudzić 10 do 15 minut przed podaniem.