Wegański budyń bananowy w stylu południowym

Wegański budyń bananowy w stylu południowym
Wegański budyń bananowy w stylu południowym to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 568 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko ryżowe, sól, mąkę z tapioki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy W Stylu Południowym, Wegański SOS Kukurydziany W Stylu Południowym, oraz Pudding Bananowy Południowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać i rozgnieść cztery banany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
2
Dodać do tego wanilię i odstawić.Pozostały banan pokroić na małe dyski i odstawić.Pokrój każde z ciasteczek snickerdoodle na pół, aby mieć dwa małe kółka dla każdego ciastka. Zestaw aside.In rondel ze stali nierdzewnej, odmierz tapiokę. Powoli ubijaj mleko ryżowe, aby nie tworzyły się grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
TapiokaTapioka
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać sól i olej.Włącz ogrzewanie na piecu i podgrzej mieszankę tapioki i mleka ryżowego, ubijając, gdy zaczyna się nagrzewać. Jeśli chodzi o gotowanie, będzie tworzyć gęstą pastę-upewnij się, że ubijasz podczas tej części gotowania lub dostaniesz duże grudki.Gdy dojdzie do wrzenia, trzepaczka przez 30 sekund i usuń z ognia. Natychmiast mieszać w puree banany i syrop z agawy, aż tylko włączone do tapioki-nie przesadzić.Podczas gdy mieszanina jest chłodzenie, rozpocząć montaż budyniu. W sześciu małych lodach lub małej zapiekance umieść ciasteczka Snickerdoodle i plasterki banana (patrz UWAGI poniżej).Przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Budyń nie będzie twardy, ale będzie miękki i kremowy. Należy to zrobić tego samego dnia, w którym jest serwowane, ale wytrzyma przez kilka dni w zakrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnickerdoodleSnickerdoodle
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
TapiokaTapioka
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn