Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 222 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, mielony kminek, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wegański Bochenek soczewicy, Ultimate Vegan Soczewica Orzechowy Bochenek, oraz Bochenek Z Ryżu I Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Soczewicę umyć i włożyć do garnka wraz z bulionem warzywnym. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
W razie potrzeby dodaj więcej bulionu lub wody
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
W międzyczasie rozgrzej olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę i gotować przez około 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać marchew, paprykę i czosnek. Gotować przez około 3 minuty więcej. Odstawić.Gdy soczewica jest gotowa, rozgnieć je lekko maserem ziemniaczanym lub widelcem.Rozgrzej piekarnik do 350º F.In duża miska, wymieszać mieszaninę cebuli, puree z soczewicy, sos jabłkowy, żurawina, pistacje, bułka tarta, kolendra, chili w proszku, kminek, tymianek, sól i pieprz.Wyłożyć patelnię z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Słonina Wieprzowa
Soczewica
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Masher Ziemniaczany
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przenieść mieszaninę do patelni bochenek i wcisnąć mieszaninę do patelni za pomocą łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
7
Wymieszać składniki glazury w małej misce i równomiernie rozprowadzić na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Piec około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i niech Bochenek ostygnie trochę. Uruchom nóż stołowy wokół krawędzi patelni i obróć bochenek na talerz do serwowania.