Wegańska Niemiecka Polewa Czekoladowa
Wegańska niemiecka polewa czekoladowa to bezglutenowe i wegańskie lukier. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 282 kalorie, 2G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka mleka kokosowego, cukru, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie super. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe Lukier, Lukier Do Niemieckiego Ciasta Czekoladowego, oraz German Chocolate Cake lukier II dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Gotować przez minutę po zagotowaniu.
Wyjąć z ognia i wymieszać z kokosem i orzechami pekan. Pozostawić do ostygnięcia na około 10 minut (mieszanina powinna być jeszcze ciepła) przed rozłożeniem na cieście.