Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14

Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14
com/przepisy / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, oraz Le Weekend Cake dla podobnych receptur.

Składniki

150Orzechy dowolne (posiekane)małe liście szpinaku, umyte i suszonemałe liście szpinaku, umyte i suszone1bagietkabagietka5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonykiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucićW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucić5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCrostiniCrostini5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzemUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzem5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyporwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)1506 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiporwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)1garść2 op.plastrów białych grzybów2 op.plastrów białych grzybów1garśćliście pietruszki płaskiejliście pietruszki płaskiej1garśćliście miętyliście mięty2(może być lub przeglądać)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku180Orzechy dowolne (posiekane)Kozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]Kozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySos CytrynowySos Cytrynowy5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użyciaSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia506 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolorPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolor155Orzechy dowolne (posiekane)świeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkościświeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkości1małecebula czerwona, pokrojona drobnocebula czerwona, pokrojona drobno6[Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona][Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona]5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with PincetaSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with Pinceta5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i świeżo zmielony pieprzsól i świeżo zmielony pieprz1garśćgroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękki5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera CrostiniSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera Crostini1dymka/cebula dymka, plasterkidymka/cebula dymka, plasterki1garśćgroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękki1Slicebagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać serbagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać ser11 funt cukinii,musztarda pełnoziarnistamusztarda pełnoziarnista5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPin ItPin It5Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiejTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia72
Magazyn