Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14

Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14
com/przepisy / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, oraz Le Weekend Cake dla podobnych receptur.

Składniki

150papryka habaneromałe liście szpinaku, umyte i suszonemałe liście szpinaku, umyte i suszone1bagietkabagietka51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucićW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucić51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychCrostiniCrostini51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzemUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzem51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychJukonJukon1501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweJukonJukon1garść2 op.plastrów białych grzybów2 op.plastrów białych grzybów1garśćliście pietruszki płaskiejliście pietruszki płaskiej1garśćliście miętyliście mięty2warzywo (np. szpinak)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku180papryka habaneroKozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]Kozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSos CytrynowySos Cytrynowy51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użyciaSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolorPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolor155papryka habaneroświeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkościświeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkości1małecebula czerwona, pokrojona drobnocebula czerwona, pokrojona drobno6[Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona][Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona]51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with PincetaSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with Pinceta51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsól i świeżo zmielony pieprzsól i świeżo zmielony pieprz1garśćgroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękki51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera CrostiniSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera Crostini1dymka/cebula dymka, plasterkidymka/cebula dymka, plasterki1garśćgroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękki1Slicebagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać serbagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać ser1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda pełnoziarnistamusztarda pełnoziarnista51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPin ItPin It51 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiejTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia72
Magazyn