Watermelon Slush

Watermelon Slush
Watermelon Slush to bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz arbuza, sok z limonki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowy Arbuz Slush, Strawberry-watermelon Slush, oraz Strawberry Watermelon Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze przykryj i przetworz sok z limonki, arbuz i cukier partiami, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
ArbuzArbuz
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do pojemnika odpornego na zamrażarkę. Przykryć i zamrozić na 30 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną zamarzać.
3
Wymieszać i wrócić do zamrażarki. Powtarzaj co 20 minut lub do luźnego, około 90 minut. Łyżka 3/4 szklanki do misek lub szklanek; dodać 1/4 szklanki sody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn